Website

Zorg dat u online gevonden wordt!

Wilt u een gebruiksvriendelijke website laten bouwen, die u eenvoudig zelf kunt beheren maar ook kunt laten updaten indien nodig? UniTracer ontwerpt en bouwt websites op maat, voor de beste representatie van uw bedrijf. Dat kan van een heel eenvoudige site, tot een uitgebreide met meerdere opties. Hiervoor maken we gebruik van het platform Wordpress.

Deze software biedt een keur aan mogelijkheden, is eenvoudig te updaten en heeft een zeer gebruiksvriendelijk CMS waarmee u eenvoudig teksten en afbeeldingen kunt wijzigen of toevoegen. Ook kunt u gebruik maken van onze aanvullende diensten voor beheer, content en optimalisatie. Elk project is uniek; u bepaalt zelf hoeveel wij doen en wat u eigen inbreng is.


Klaar om uw website te laten maken?

Een websitebezoek is vaak het eerste contactmoment met uw klant. Een goede online aanwezigheid is daardoor een belangrijk salesinstrument. Behalve een aantrekkelijk uiterlijk voor uw website werken we daarom ook met u aan een goede vindbaarheid én optimalisatie.

We adviseren u graag op het gebied van SEO en uw teksten, maar ook gebruiksvriendelijkheid. Gedurende het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering, houden we rekening met de nieuwste richtlijnen op het gebied van usability en responsiveness. Zo garanderen we de beste ervaring voor uw bezoeker, op elk device.

Kies de website die bij uw wensen past:

Informatieve website

De meest eenvoudige vorm: statische pagina’s, een eenvoudige opbouw en eventueel een contactformulier.

Interactieve website

Er zijn bewegende elementen, zoals banners of sliders en er is meer mogelijk qua vormgeving.

Maatwerk

We beginnen helemaal vanaf nul. We maken een ontwerp, geheel aan de hand van uw wensen, en voegen elementen toe naar behoefte.

Contact