Social media

Ondersteuning bij het bereiken, boeien en binden van uw doelgroep

Als bedrijf wilt u zich bevinden waar uw (potentiële) klanten zijn: online en op sociale media. Een sterke online strategie helpt u om uw merk vorm te geven, bekendheid voor uw bedrijf te werven en bovendien uw doelgroep te vergroten. We denken graag met u mee over de juiste strategie en kunnen ondersteunen in het opzetten en onderhouden van uw online kanalen én het creëren van content hiervoor. Alles speciaal gericht op uw doelgroep, voor het beste resultaat.

Hulp bij het onderhouden van uw social media kanalen

Regelmatig berichten plaatsen op social media is een waardevolle aanvulling op uw marketing strategie. Het is het uitgelezen platform voor contact met uw doelgroep. U kunt het imago creëeren dat bij uw organisatie past en de interactie aangaan.

UniTracer kan u hierin ondersteunen, om de regelmaat er in te houden en de strategie vast te stellen die het beste bij u past. Wilt u bijvoorbeeld meer bekendheid voor uw merk? Of liever het imago van uw bedrijf vormgeven? Het is belangrijk dat u weet wat uw doel is en welke boodschap u wilt verspreiden, zodat we daar zo goed mogelijk op kunnen inspelen.

Planning en strategie

Om zo waardevol mogelijk te zijn, moeten de social media kanalen worden geüpdate volgens een planning en strategie. Dit geeft richting aan de content en helpt om het zoveel mogelijk te laten aansluiten bij de doelgroep.

Nieuwswaarde

Wat wilt u delen met uw volgers? Regelmatig nieuwe content maken is belangrijk om uw kanalen interessant te houden. Dit kan in de vorm van nieuws zijn, maar ook ‘fun’ content of bijvoorbeeld kennisdelen. Net wat in uw strategie past.

Social content

Niet elke content is zonder meer geschikt voor op sociale media. Daarbij vergt LinkedIn een andere aanpak dan Facebook. Wij plaatsen uw updates in de optimale vorm voor het kanaal, speciaal gemaakt om de interactie met uw doelgroep aan te gaan.

Marketing ondersteuning

Wilt u met social media aan de gang, maar heeft u nog geen concrete strategie opgezet? Met de marketing ondersteuning van UniTracer komen we snel tot de juiste aanpak voor uw organisatie. Met het vaststellen van doelen, doelgroep en een planning heeft u alle middelen om een succesvolle social media strategie op te zetten.

Marketing

Speciale content creatie

Heeft u moeite met het creëren van de juiste content voor uw social media strategie? UniTracer maakt professionele content in tekst, beeld en geluid die aansluit bij uw doelgroep.

 

Content creatie

Contact