Design

Pakkende designs voor online en offline promotie

Op zoek naar een nieuwe uitstraling voor uw bedrijf of website? Of wilt u een lijn promotiematerialen (laten) ontwikkelen? Dan bent u bij UniTracer design aan het juiste adres. Afgestemd op het karakter van uw organisatie werken we samen met u aan een nieuwe uitstraling.

Van huisstijlontwikkeling tot een nieuw ontwerp voor uw website

Een mooi ontwerp zegt meer dan duizend woorden. De uitstraling van uw website is dan ook een belangrijke afspiegeling van het karakter van uw organisatie en waar u voor staat.

Webdesign

We houden hierbij rekening met de regels van usability voor de beste gebruikerservaring. Zo heeft u de meeste kans dat de bezoeker van uw site vindt wat hij zoekt, of een gewenste actie uitvoert.

Interactieve designs

Een geanimeerde banner op uw site, een advertentie of zelfs een interactief e-book: er is meer mogelijk dan u denkt. We gaan graag met u in overleg om tot een mooi interactief ontwerp te komen.

Promotie- en presentatiemateriaal

Een mooie verkoopmap, rolbanner voor buiten uw kantoor of aankleding van uw beursstand kan het verschil maken. Van het eerste concept tot het daadwerkelijke drukproces kunnen wij u het werk uit handen nemen.

Huisstijlontwikkeling

Een representatief logo zorgt ervoor dat u herkenbaar bent voor uw (potentiƫle) klant. Ook een eigen lettertype, kleurstelling en vormgeving zijn een belangrijk onderdeel van uw imago. Van logo tot slogan, van visitekaartjes tot briefpapier, we komen samen met u tot een uitstraling die het beste weergeeft waar uw bedrijf voor staat.

Een kleine selectie drukwerk

Contact