Marketing

Succesvol marketing bedrijven: van strategie tot uitvoering

Marketing omvat alle promotionele activiteiten die u uitvoert voor uw bedrijf. Of het nu een advertentie in een lokale krant is, een maandelijkse nieuwsbrief of een grote Adwords campagne. Maar als van te voren niet helemaal duidelijk is wat de gewenste uitkomst is, kunt u ook niet meten wat uw inspanningen precies opleveren. Daarom is het belangrijk om te beginnen met een strategie. UniTracer biedt u de ondersteuning van strategie tot uitvoering en optimalisatie, om de beste resultaten te behalen.

Conversie is het codewoord

Als u weet wat het doel is van uw marketingactiviteiten, kunt u toewerken naar conversie: het moment dat de (potentiële) klant doet wat u wil. Dit kan heel eenvoudig zijn, bijvoorbeeld uw website bezoeken, of een groter doel: een aankoop. Wij helpen u graag om een concreet doel voor uw marketingactiviteiten vast te stellen, met een succesvolle strategie om tot dit doel te komen. Hiervoor zijn verschillende middelen denkbaar:

SEO

De manier om online bij uw doelgroep in de kijker te komen is een goede vindbaarheid in zoekmachines. Optimaal gebruik van zoekwoorden en goede teksten op uw website zijn hierbij onmisbaar. Dit is onderdeel van SEO: Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie.

SEA

SEO kan een tijdrovende klus zijn, maar u kunt sneller resultaat behalen met SEA: Search Engine Advertising of het betaald adverteren in zoekmachines. Door in te zetten op de juiste zoekwoorden wordt uw advertentie getoond bij de zoekopdrachten waar u op gevonden wilt worden.

E-mailmarketing

Als u een e-mail bestand heeft van (potentiële) klanten kunt u hen betrokken houden bij uw organisatie en diensten door regelmatig een nieuwsbrief te sturen. Hierin meldt u bijvoorbeeld het laatste nieuws, actuele aanbiedingen of updates. UniTracer maakt gebruik van het programma SharpSpring om professionele nieuwsbrieven te versturen in uw eigen huisstijl.

U weet wat u wilt, wij voeren het uit

Een regelmatige uitvoering van uw marketingactiviteiten kan na een enthousiast begin snel in het slop raken. UniTracer kan u helpen om de regelmaat vast te houden. Door bijvoorbeeld een contentkalender op te stellen aan de hand van verschillende thema’s kunt u snel per maand terugvinden waar de focus op ligt en uw activiteiten daaromheen organiseren. Vervolgens levert u de content bij ons aan om verder te verwerken, of enkel het onderwerp en creëren wij de content voor u.

Contentcreatie door UniTracer

UniTracer marketing ondersteuning

Contact