Webshops

De beste presentatie voor uw producten

U wilt een representatieve, makkelijk te onderhouden webshop. Dan bent u bij UniTracer aan het juiste adres. Van een heel eenvoudige shop tot een gebouwd volgens eigen ontwerp, net wat u wilt. Uiteraard responsive, zodat uw klanten ook kunnen winkelen op hun smartphone.

Wij bouwen webshops in Magento en dat biedt veel mogelijkheden. U kunt eenvoudig producten, afbeeldingen en teksten toevoegen, meerdere talen gebruiken en er zijn verschillende betaalmethodes in te stellen.


Meer dan programmeren

Wij weten ook waar een webshop aan moet voldoen om bijvoorbeeld in aanmerking te komen voor een Webwinkel Keurmerk en zullen hier bij het design rekening mee houden.

Daarnaast kunnen we adviseren bij het schrijven van teksten voor de webshop of dit voor u doen. Uiteraard in overleg, zodat altijd de juiste informatie wordt weergegeven.

Ook op het gebied van e-commerce en zoekmachineoptimalisatie voor uw productomschrijvingen ondersteunen we graag.

Design

Het begint met een goed design: in uw huisstijl en volgens de regels van usability. Bovendien zijn onze designs responsive, dat wil zeggen dat hij goed werkt op elk apparaat. Erg waardevol, aangezien het shoppen op een smartphone steeds meer toeneemt.

Programmeren

Uw online winkel wordt gebouwd in Magento; een veelzijdig platform dat eenvoudig te onderhouden is.

Productomschrijvingen

U vult uw webwinkel met aantrekkelijke teksten en afbeeldingen om uw producten op de beste manier te presenteren. We adviseren u graag om uw producten ook in zoekmachines naar boven te laten komen.

Een keurmerk voor uw webwinkel

Het Webwinkel Keurmerk draagt bij aan een betrouwbare uitstraling voor uw webshop. Om in aanmerking te komen moet uw winkel aan een aantal eisen voldoen. Hier houden we rekening mee in het ontwerp en de inhoud.

Beveiliging

Om bestellingen en betalingen zo veilig mogelijk te laten verlopen is een SSL certificaat een waardevolle toevoeging.

Een selectie webshops gemaakt door UniTracer

Contact