Applicaties

Krachtige maatwerk applicaties volgens uw wensen

Een krachtige maatwerk applicatie voor het automatiseren van processen, koppelen van systemen of bewaren van data? Een webapplicatie kan u bieden wat u nodig heeft.

UniTracer bouwt applicaties naar wens: u heeft het idee, met onze maatwerk oplossingen maken we wat u nodig heeft. Maar ook bestaande applicaties kunnen we voor u updaten en optimaliseren.


ICT oplossingen die voorzien in uw behoefte

Een applicatie is niet zomaar gebouwd. We gaan eerst met u om tafel om uw wensen in kaart te brengen. Gaandeweg komen we zo tot de beste oplossing voor u.

Hierin hebben wij een activerende rol: we denken met u mee, helpen met het uitwerken van de wensen tot in detail en kunnen ook na oplevering van de applicatie betrokken blijven bij het onderhouden, updaten en optimaliseren van uw systeem.

Indien u kiest voor UniTracer, kiest u voor een totaalpakket. Niet alleen ontwikkelaars, maar ook een team van marketeers, designers en ervaren ondernemers die u kunnen adviseren.

Voor krachtige ICT oplossingen, gebouwd om aan uw behoefte te voldoen.

 

Wat is er mogelijk?

Een maatwerk applicatie

Specifiek gebouwd volgens naar uw wensen, met een CMS voor toegankelijk beheer of bijvoorbeeld een database voor de verwerking van grote hoeveelheden data.

Updates en onderhoud

Van uw bestaande applicatie.

Optimalisatie

Volgens de regels van usability.

Contact