UniTracer - Over ons

Organisatie en mensen

Wij bestaan uit een multidisciplinair team van professionals die met behulp van internettoepassingen, technieken als AR/VR en AI en online marketing onze relaties van succesvolle producten en diensten voorzien. Langjarige samenwerking staat bij ons voorop. Wij hebben een moderne bedrijfsvoering waarin plaats is voor hybride werken, eigen verantwoordelijkheid en korte communicatiekanalen. Onze professionals worden indien nodig uitgebreid met offshore en nearshore capaciteit. Stagiaires (HBO en MBO) krijgen bij ons eigen opdrachten en een gedegen begeleiding. Voor afstudeeropdrachten in Artificial Intelligence, Machine Learning, in VR & AR en/of DevOPs maken wij graag afspraken met uitstekende kandidaten.

Full-service sinds 2005

Opgericht in 2005 bieden wij nu als full service organisatie een uitgekiend dienstenpakket aan voor het Europese Midden – en Kleinbedrijf. Voor onze klanten leveren, beheren en ondersteunen wij hun zakelijke ICT oplossingen en (online) diensten die direct invloed hebben op hun productenportfolio, verkoopresultaten en kostenbeheersing. UniTracer kenmerkt zich door hoogwaardige maatwerk software oplossingen die snel rendement leveren. Naast het uitvoeren van opdrachten adviseren wij onze klanten graag over toekomstige ontwikkelingen en bestaande technieken zoals AR/VR toepassingen en AI..

Onze filosofie

ICT en diensten zijn geen doel op zichzelf, maar middelen om effectiever te kunnen werken, om een groter marktbereik te realiseren en om meetbaar beter te kunnen presteren.

Onze missie

Wij helpen onze klanten hun producten en diensten verder uit te bouwen (strategie), het onderscheid te visualiseren en via ICT en online diensten de bedrijfsresultaten te versterken.

Samen bereik je meer

Zaken doen met UniTracer betekent kiezen voor een pragmatische aanpak. Zo zijn wij dagelijks – in direct contact met onze klanten – bezig met ons vak. Onze klant heeft kennis van haar product. Wij vullen die aan met onze kennis. Duidelijke afspraken waar wij ons graag aan houden.

HBO Stagiaires en Afstudeeropdrachten

Met 17 jaar ervaring in het op- en begeleiden van jong talent is UniTracer de ideale omgeving om je studie af te ronden. Als innovatief bedrijf met veeleisende opdrachtgevers hebben wij voldoende uitdaging op de plank voor een mooie onderzoeksopdracht of om voor het eggie mee te draaien in de operatie.

We gooien je direct in het diepe. Wij geloven in een verantwoorde manier van begeleiden tijdens het werken aan bedrijfskritische processen. Uiteraard werken wij op basis van reële verwachtingen passend bij jouw ervaring en is er voldoende ruimte voor je studie.

Enthousiaste studenten die zich proactief opstellen en zowel individueel als goed samen werken bieden wij serieuze en leerzame stageopdrachten. Afstudeeropdrachten worden altijd in samenspraak met de student geformuleerd. Bij ons leer je niet alleen van professionals, je brengt jouw opgedane kennis ook in. En wie weet kom je na je afstudeeropdracht ons professionele team versterken.

Zit je in de eindfase van een ICT gerichte HBO of WO opleiding en heb je interesse om af te studeren op ons kasteel-kantoorlocatie in Lochem? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen via 085-4835000

Voor HBO studenten bieden wij een stagevergoeding en alle mogelijkheden van hybride werken.

Contact