UniTracer - Over ons

Organisatie en mensen

Binnen UniTracer werkt een multidisciplinair team van professionals samen om alle facetten van internettoepassingen en online marketing succesvol in te zetten bij onze samenwerkingspartners en onze klanten.

Full-service sinds 2005

Opgericht in 2005 bieden wij nu als full service organisatie een uitgekiend dienstenpakket aan voor het Europese Midden – en Kleinbedrijf. Voor onze klanten leveren, beheren en ondersteunen wij hun zakelijke ICT oplossingen en (online) diensten die direct invloed hebben op hun verkoopresultaten en kostenbeheersing. UniTracer kenmerkt zich door hoogwaardige maatwerk software oplossingen die snel rendement leveren én door ‘step-by-step’ online en telemarketing.

Onze filosofie

ICT en diensten zijn geen doel op zichzelf, maar middelen om effectiever te kunnen werken, om een groter marktbereik te realiseren en om meetbaar beter te kunnen presteren.

Onze missie

Wij helpen onze klanten hun producten en diensten verder uit te bouwen (strategie), het onderscheid te visualiseren en via ICT en online diensten de bedrijfsresultaten te versterken.

Samen bereik je meer

Zaken doen met UniTracer betekent kiezen voor een pragmatische aanpak. Zo zijn wij dagelijks – in direct contact met onze klanten – bezig met ons vak. Onze klant heeft kennis van haar product. Wij vullen die aan met onze kennis. Duidelijke afspraken waar wij ons graag aan houden.

Contact